В редакцията на Plovdiv24.bg получихме сигнал от гражданка. В него тя

...
</TD
>В редакцията на Plovdiv24.bg получихме сигнал от гражданка. В него тя
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Разтреперих се, дете наоколо пищеше! Такова нещо не бях виждала!

В редакцията на Plovdiv24.bg получихме сигнал от гражданка. В него тя споделя за мъж и неговото куче, отнасящи се с непоносима свирепост към коте. Ето нейния роман. 

Вчера, прибирайки се от разходка с детето си, станах очевидец на нечовешка свирепост към животно. Вървейки към 16,30 ч. по ул. " Капитан Райчо Николов “, в посока ТЦ " Гранд “, тъкмо преди ЦКБ, чух жена да вика и малко дете до нея, което пищеше и ревеше.

Вървейки към нея, й извиках какво се случва и тя ми уточни мъж, който на към 20 метра от нея в градинката към блока на ул. " Леонардо Да Винчи “ (срещу стълбите на ресторант " Рая “) дружно с кучето си убиваха беззащитно котенце. Кучето му давеше животинката, а той я тъпчеше с крайник. По-голяма изродщина и действие, цялостно с ненавист, не бях виждала. Започнах да викам и той си дръпна кучето и потегли надолу по улицата. Успях да го фотографирам и се върнах с цел да видя по какъв начин е котенцето. То агонизираше и след няма и минута умря в страдания с съвсем разпорено коремче.

Случката ме разтрепери и пъклен доста разстрои както мен, по този начин и дамата, която първо го беше видяла. Не бях на себе си, треперих от горест и изтощение. Едно почтено творение, на никой непречещо, бе убито, с цел да задоволи на един психопат според мен долните инстинкти.

Публикувах случката във всички групи за животни в града, за някой да разпознае въпросния " човек “. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР